MA, KAKAV NEJMAR - ALEKSANDAR MITROVIĆ JE SPEKTAKL! Srbin "lebdeo", asistirao, navijači Al-Hilala u transu (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 21:59

Aleksandar Mitrović je i na drugom meču za FK Al Hilal u prvenstvu Saudijske Arabije bio više nego zapažen.

МА, КАКАВ НЕЈМАР - АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ЈЕ СПЕКТАКЛ! Србин лебдео, асистирао, навијачи Ал-Хилала у трансу (ВИДЕО)

Screenshot / Al Hilal

Nakon što je na debiju, na gostovanju Al Raedu, dao gol u pobedi od 0:4, ovog ponedeljka se "bavio drugim stvarima".


Protiv Al Etifaka, kog sa klupe predvodi legendarni Englez Stiven Džerard, "Mitar" je u 24. minutu na "engleski način" asistirao.


Glavom je proigrao desno od sebe pojačanje koje je stiglo iz Zenita, Malkoma, a Brazilac to iskoristio da "iz prve" šutne neodbranjivu "dijagonalu":

Nedugo zatim, Mitrović je zabavljao navijače Al Hilala i na druge načine, pa je u jednom trenutku "lebdeo".

Mitrović "lebdi", na oduševljenje navijača Al Hilala / Screenshot / Al Hilal

Oboren u suparničkom kaznenom prostoru, "ležao" je na lopti, sa podignutim rukama, tvrdeći da nije on nikoga faulirao, već da je nad njim napravljen prekršaj.

Kada se mreža gostiju sledeći put zatresla, Mitrović je samo bio učesnik akcije u kojoj mu lopta nije dobro dodata, ali se ona koji sekund kasnije srećno odbila ka najboljem saudijskom igraču Al Hilala, Al Davsariju, koji je akrobatski postigao gol za 2:0.

Zbog dobrih poteza, navijači domaćeg kluba su skandirali Srbinu, uz čuveni hit koji su mu pevale pristalice Fulama, "Mitro's on fire" ...

... a iako ovoga puta on nije dao gol, mada je tome bio najbliži u 90. minutu (pogodak koji je usledio posle njegovog udarca glavom poništen je zbo ofsajda) ...

... trijum je ostvaren i to bez da su za pobedničku ekipu igrali Sergej Milinković Savić i, najzvučnije pojačanje, Nejmar.

Posle ovog trijmfa, Al Hilal se, makar privremeno, probio na drugo mesto tabele: ima deset bodova, dva manje od vodećeg Al Itihada (kog predvode Benzema, Žota i Kante), ali ima ujedno i meč više od trećeplasiranog Al Ahlija (Firmino, Mahrez, Kesi...), koji je sakupio devet bodova.

Azijski klubovi u Ligi šampiona?

Engleski mediji ovih dana pisali su o navodnim željama klubova iz Saudijske Arabije da učestvuju u UEFA Ligi šampiona, kao "učesnici sa specijalnom pozivnicom", ali za sada nema konkretnijih informacija kakav je stav evropske kuće fudbala o "uvozu" novonastalih arapskih supertimova u elitno takmičenje "starog kontinenta".

Projektovani tim Al Hilala za nastavak sezone mogao bi da izgleda ovako: Bonu - Dinje (navodni pregovori u toku), Kulibali, Al Boleahi, Abdulami, Verati (navodni pregovori u toku), Milinković-Savić, Ruben Neveš, Nejmar, Mitrović, Malkom. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić