ERAKOVIĆ: ''Ruska liga je jača od srpske, sve je na višem nivou''

Novosti online

26. 08. 2023. u 12:39

Doskorašnji član Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, Strahinja Eraković ovog leta je pojačao ruski Zenit i tako započeo svoju internacionalnu karijeru.

ЕРАКОВИЋ: Руска лига је јача од српске, све је на вишем нивоу

FOTO: M. Vukadinović

Posle pet zvaničnih nastupa u dresu Zenita, Eraković je dao intervju za ruski ''Sport Ekspres''

- Bio sam siguran u svoj izbor, a čim sam dobio ponudu od Zenita, odmah sam odlučio da se preselim ovde. Želeo sam da se okušam u jačoj ligi i siguran sam da je to bila ispravna odluka. Zenit je veliki klub, a u Evropi se uvek priča o njemu pa ni u današnjim uslovima nisam razmišljao o tome. Tek sam stigao u Rusiju i sada ne vidim razloga da razmišljam o dalekoj budućnosti, jer se nadam da ću mnogo godina provesti u Sankt Peterburgu. Potpuno fokusiran na Zenit - izjavio je Eraković.

Odmah je shvatio da je konkurencija u ruskoj Premijer ligi mnogo jača nego u Srbiji i to mu prija, baš kao i život u Rusiji.

'- Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju. Mislim da je ruska liga jača od srpske, a ovde je sve na višem nivou nego u mojoj domovini. Ima mnogo jakih klubova i nema lakih pobeda. Svaka utakmica je poprilično teška - zaključio je Strahinja Eraković. 

BONUS VIDEO: U Zagrebu se cuje Boze pravde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)