JIRGEN KLOP NE RAZMIŠLJA O MOGUĆEM ODLASKU EGIPĆANINA: Salah ne ide iz Liverpula

Novosti online

25. 08. 2023. u 19:51

TRENER Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da "nema šta da se priča" u vezi sa statusom fudbalera Mohameda Salaha u klubu, posle navoda o unosnoj ponudi saudijskog Al Itihada

ЈИРГЕН КЛОП НЕ РАЗМИШЉА О МОГУЋЕМ ОДЛАСКУ ЕГИПЋАНИНА:  Салах не иде из Ливерпула

FOTO: Tanjug/AP

- Mo Salah je fudbaler Liverpula, on je neophodan za stvari koje radimo. Nema ničega. Da postoji nešto, odgovor bi bio - ne - rekao je Klop, preneo je "Skaj".

Britanski mediji preneli su da je Al Itihad ponudio 100 miliona funti za Salaha, a Liverpul je u više navrata saopštio da 31-godišnji egipatski napadač nije na prodaju.

- Moja životna filozofija je da razmišljam o problemu samo kada imam problem. U ovom trenutku nema ničega. Zbog toga ne mogu da razmišljam o tome - naveo je Klop.

Salah je 2017. godine iz Rome prešao u Liverpul, za koji je odigrao 308 utakmica i postigao 187 golova. Pre manje od dve sedmice fudbalerov agent Rami Abas naveo je na društvenim mrežama da je Salah "potpuno posvećen" Liverpulu, a upitan da li je i dalje tako, Klop je odgovorio da je to "100 odsto".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!