EVROPA U BAČKOJ TOPOLI: TSC dobio dozvolu da Ligu Evrope igra na svom stadionu

Tanjug

25. 08. 2023. u 12:23

DELEGACIJA UEFA posetila je danas stadion TSC Arena i utvrdila da postoje uslovi da se utakmice grupne faze Lige Evrope igraju u Bačkoj Topoli, saopštio je vicešampion Srbije na zvaničnom sajtu.

ЕВРОПА У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: ТСЦ добио дозволу да Лигу Европе игра на свом стадиону

FK TSC

Ekipa Žarka Lazetića će ugostiti tri kluba koja budu izvučena u istu grupu sa njom na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope 1. septembra, uz ispunjenje standardnih uslova i kriterijuma koji se odnose na infrastrukturu, a koje je klub planirao da izvede.

Klub posebno izražava zahvalnost direktoru Nacionalnih asocijacija UEFA Zoranu Lakoviću, kao i ostalima koji su se zalagali da se klub pozicionira na mapi UEFA za ovo prestižno takmičenje, kao i Fudbalskom savezu Srbije.

Podsetimo, TSC je takmičenje u Evropi počeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je poražen od Brage ukupnim rezultatom 7:1.

BONUS VIDEO: Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!