ĐORĐE PETROVIĆ? KO? Maurisio Poketino šokirao javnost, evo šta čeka srpskog golmana

Novosti online

24. 08. 2023. u 16:44

Dok se čeka ozvaničenje transfera Đorđa Petrovića u Čelsi sa istog mesta stižu nove informacije. Menadžer Maurisio Poketino najavio je da bi naš golman mogao da dobije dodatnu konkurenciju i pre nego što je došao u London.

ЂОРЂЕ ПЕТРОВИЋ? КО? Маурисио Покетино шокирао јавност, ево шта чека српског голмана

Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

KAO bomba odjeknula je vest da bi Đorđe Petrović mogao da čuva gol premijerligaša - Čelsija. Ipak, na zvaničnu promociju moraće još da sačeka, a kako je rekao strateg londonskog velikana, Srbin bi mogao da dobije veliku konkurenciju i pre samog dolaska. 

Na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu Čelsija i Lutona upitan je Argentinac o dolasku Đorđa Petrovića iz MLS lige, a Poketino je indirektno najavio da će Srbin dobiti paklenu konkurenciju jer je Čelsi u potrazi za još jednim golmanom. 

Njihova interakcija tekla je na sledeći način: 

Novinar: - Petrović obavlja medicinski pregled? 

Poketino: - Ko? 

Novinar - Petrović. 

Poketino: Nisam ni znao da je on tu. 

Međutim, najavio je da Petrović možda ne bude poslednje pojačanje između stativa...

– Potreban nam je još najmanje jedan golman. Imamo dobre mlade golmane, ali im je potrebno vreme. Takođe, neopodan nam je jedan ofanzivac adekvatnog profila, istakao je Poketino.

Inače, dolazak Petrovića na Stamford Bridž je gotova stvar, obeštećenje koje će klub platiti Nju Ingland Revolušnu je 16 miliona evra. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)