SRPSKI ODGOVOR NA GLASINE! Ovo je Dušan Vlahović uradio na startu nove sezone Serije A (VIDEO)

Novosti online

20. 08. 2023. u 22:47 >> 22:48

DUŠAN Vlahović je celog leta "seljen" iz Juventusa od strane engleskih, delom španskih, ali i italijanskih medija, ali ne samo da je ostao veran torinskom klubu, već je na startu nove sezone oduševio navijače "stare dame".

СРПСКИ ОДГОВОР НА ГЛАСИНЕ! Ово је Душан Влаховић урадио на старту нове сезоне Серије А (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Naime, u prvom kolu Serije A, Juve je gostovao u Udinama, a već u drugom minutu Vlahović je preuzeo ulogu glavnog igrača na sebe.

Srpski as je tada sa pravog mesta pratio neorganizovan napad Udinezea, došao do lopte, a onda pravovremeno uposlio Kijezu koji je postigao gol za 0:1 (VIDEO).

Samo 18. minuta kasnije, naš reprezentativac je i sam bio strelac - jedno igranje rukom domaćeg igrača u svom kaznenom prostoru donelo je penal Juventusu, a Vlahović ga je vrlo dobro izveo - za 0:2 (VIDEO) i burnu proslavu pred navijačima kluba za koji nastupa.

Pred sam odlazak na veliki predah, Juventus je posle dobre akcije koju je započeo Kijeza povećao prednost na tri razlike, i to pogotkom Rabioa, na asistenciju Kambijasa.

U nešto "siromašnijem" drugom poluvremenu, Dušan Vlahović je uspeo još jednom da zatrese mrežu, no taj pogodak je poništen zbog ofsajda, a rezultat je do samog kraja ostao pomenutih 0:3.

Pomenuti srpski reprezentativac je igrao do 85. minuta, a neiskorišćena rezerva ostao je njegov sunarodnik, Filip Kostić, umesto kog je po levoj strani špartalo pojačanje Andrea Kambijaso.

U narednom kolu, u nedelju 27. avgusta, Juventus će ugostiti Bolonju, za koju je Kambijaso igrao do ovog leta.

Inače, na utakmici u Udinama, igrao je još jedan reprezentativac naše zemlje - za domaćine je u drugom poluvremenu nastupio Lazar Samardžić, kog su italijanski mediji prošle nedelje već preselili u Inter, ali se taj transfer (za sada) izjalovio.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024