"TO JE NEDOPUSTIVO!" Ovako je trener Partizana Igor Duljaj reagovao posle poraza u Azerbejdžanu

Novosti online

10. 08. 2023. u 20:06

Partizan je em izgubio, em loše igrao na startu evro-priče u novoj sezoni, pa i ne čudi što je trener crno-belih Igor Duljaj bio samokritičan.

ТО ЈЕ НЕДОПУСТИВО! Овако је тренер Партизана Игор Дуљај реаговао после пораза у Азербејџану

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Partizan je u Azerbejdžanu izgubio od Sabaha sa 2:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija, o čemu je strateg ekipe iz Humske ovo rekao:


- Mora bolje! Ušli smo veoma loše u utakmicu, zasluženo su nas pobedili. Šutnuli smo samo nekoliko puta, što je nedopustivo. Moja je krivica, moja odgovornost, a ono što treba da kažem igračima, reći ću im u svlačionici. Naš problem je bio kako smo ušli u utakmicu, a to nije do igrača, već do mene, kao što sam rekao. Mora da bude bolji odnos i, u revanšu, to će sigurno i biti - rekao je Duljaj za TV Arena sport neposredno posle utakmice u Bakuu.


Revanš se igra narednog četvrtka na stadionu Partizana u Humskoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)