"PREVARILI SU ME! OVO SU MI REKLI PRED PUT!" Vlasnik kombija kojim su zagrebački huligani otišli u Atinu ne može da dođe sebi

Novosti online

08. 08. 2023. u 19:56

Navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris ubijen je nakon jezivih sukoba na ulicama grčke prestonice u sukobu huligana zagrebačkog Dinama i domaćeg kluba, a polako se otkrivaju i detalji kako su se to "Bed blu bojsi" domogli pomenute destinacije.

ПРЕВАРИЛИ СУ МЕ! ОВО СУ МИ РЕКЛИ ПРЕД ПУТ! Власник комбија којим су загребачки хулигани отишли у Атину не може да дође себи

Jutjub / Sport24

Iako je bilo najavljeno da će meč biti odigran bez gostujućih navijača, Hrvati su uspeli da dođu do Grčke, gde je jedan navijač izgubio život, a trinaestogodišnja devojčica u kritičnom je stanju.


Grčka policija je u utorak pretražila i uklonila vozila kojima su Dinamovi navijači stigli u Atinu, a vlasnik jednog od njih otkriva šta su mu "Bed blu bojsi" rekli kada su iznajmljivali kombi:

- U šoku sam, vi ste već treći novinar koji zove, a zvali su me i novinari iz Grčke. Iznajmio sam kombi, došla su dvojica muškaraca koji su se javili na oglas i rekli da idu u Drač, u Albaniju. Napravili smo ugovor i nisam imao pojma o tome da idu u Grčku dok mi nisu poslali fotografije kombija iz grčkih medija. Izvarali su me! Policiji ću, ako mi se obrati, dati sve podatke, iako verujem da ih oni već imaju. Sad mi je prva briga kako vratiti vozilo - rekao je za "Jutarnji list" vlasnik firme koja je iznajmila kombi.

Ukupno 20 vozila i četiri kombija bila su parkirana u blizini benzinske punpe, a od tamo se veća grupa, od 100 do 120 osoba, zaputila prema stanici podzemne železnice, da bi potom usledio pomenuti veliki incident kod stadiona.

Inače, uklanjanje vozila s hrvatskim tablicama započelo je u ranu zoru, a potrajalo je sve do podne, javlja "Jutarnji list".

Podsetimo, UEFA je donela odluku da odigravanje susreta pomeri.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost