"KINESKI MBAPE" POJAČAO GRAFIČAR: Prvoligaš doveo zanimljivo pojačanje (FOTO)

Novosti online

03. 08. 2023. u 09:36

FUDBALSKI klub Grafičar vredno radi na pojačanjima, a poslednje stiže iz daleke Azije. Jedan od najtalentovanijih izdanaka kineske škole fudbala Su Julijang (18) potpisao je za "grafose".

КИНЕСКИ МБАПЕ ПОЈАЧАО ГРАФИЧАР: Прволигаш довео занимљиво појачање (ФОТО)

FOTO: RFK Grafičar/Instagram

Reč je o jednom od bisera tamošnjeg fudbala, koji nosi nadimak "kineski Mbape". To mu sigurno neće biti lako da opravda, ali momak iz akademije Gvangžu sitija debitovao je u Superligi Kine sa svega 16 godina. Bio je deo programa po kome je prošao i školu Atletiko Madrida, navodi se na društvenim mrežama kluba.

- Došao sam u Grafičar jer smatram da je ovo odličan klub za razvoj mladih fudbalera. Pritom, prija mi i ambijent i sjajna atmosfera koju sam odmah osetio. Nadam se da ću da unapredim svoju igru u narednim mesecima i da ću dati doprinos uspesima tima, rekao je Julijang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RFK GRAFIČAR (@rfkgraficar)

Mladi fudbaler igra na poziciji krilnog napadača, ali se snalazi na svim pozicijama pred protivničkim golom. Fudbalske gene vuče i iz Afrike, s obzirom na to da mu je otac iz Nigerije, dok je majka Kineskinja.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)