"NEPRIJATNO MI JE, NE ZNAM GDE DA GLEDAM": Mitrović se prisetio prvog susreta sa Sinišom Mihajlovićem

Novosti online

01. 08. 2023. u 10:36

SRPSKI fudbaler Aleksandar Mitrović prisetio se prvog susreta sa nažalost preminulom legendom Sinišom Mihajlovićem i objasnio je kako je izgledao njegov debi za reprezentaciju.

НЕПРИЈАТНО МИ ЈЕ, НЕ ЗНАМ ГДЕ ДА ГЛЕДАМ: Митровић се присетио првог сусрета са Синишом Михајловићем

FOTO: Profimedia

Popularni "Mitrogol" je još kao tinejdžer i igrač Partizana dobio priliku da obuče dres sa državnim grbom.

Napadač Fulama je sada najbolji strelac u istoriji naše zemlje sa 52 gola i sigurno je da će ih biti još.

On se gostujući u podkastu kod komentatora Aleksandra Stojanovića prisetio kako je izgledao prvi susret sa Mihajlovićem.

- Sećam se kao juče da je bilo. Mene je Miha zvao još pre prve utakmice u Zagrebu da dođem da se vidimo. Nisam znao što me zove. Nikad to neću da zaboravim, kao da sam pao s neba, vidim Kolarova, Ivanovića... Ulazim u hodnik, a ceo hodnik miriše na parfem, Miha stoji istuširan i kaže: 'O, gde si, mali Mitroviću'. Ono, ulazim ja, a selektor go. Neprijatno mi je, ne znam gde da gledam. 'Gde si, mali Mitroviću, sviđa mi se kako igraš, možeš uskoro da očekuješ poziv'.

Mitrović je za Srbiju debitovao 7. juna 2013. godine protiv Belgije, a prvi gol postigao je u duelu sa Hrvatskom.

- Ja presrećan. Nisam očekivao da ću da igram, a on me uvede. Pita me i da li šutiram penale. 'Kod mene napadači šutiraju penale'. On je toliko bio pozitivan, nije imao strah, pun samopouzdanja. Počinje utakmica, ja ono moje na krv i nož. Kod gola, udaram je glavom, ona zakači rame i ode u mrežu. Završila se utakmica, sedim kući i razmišljam da li je moguće da sam dao gol Hrvatskoj, da sam igrao sa Kolarovim, Banetom... Pa još potpisao za Anderleht. Sve se brzo izdešavalo. Neverovatno - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, kad je Mitrović u pitanju veliko interesovanje za njegove usluge pokazao je Al Hilal, ali kako stvari stoje, on će i naredne sezone nositi dres Fulama.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)