TURSKA NAREDNA STANICA: Luka Milivojević bi mogao da postane saigrač srpskom fudbaleru

Novosti online

30. 07. 2023. u 14:21

SRPSKI fudbaler Luka Milivojević slobodan je u izboru nove sredine, nakon isteka ugovora Kristal Palasom. Kako stvari stoje uskoro bi mogao da potpiše za novi klub.

ТУРСКА НАРЕДНА СТАНИЦА: Лука Миливојевић би могао да постане саиграч српском фудбалеру

Foto: EPA-EFE/Andy Rain/POOL

Kako prenosi Jagiz Sabunčoglu, jedan od pouzdanijih turskih novinara, iskusni vezista je počeo pregovore sa Bašakšehirom.

Ukoliko bi pojačao redove itanbulskog kluba, tamo bi ga sačekao još jedan Srbin - Danijel Aleksić.

Milivojević je krajem maja posle šest godine napustio "Selhurst park". Nadali su se potajno navijače Crvene zvezde da bi mogao da se vrati među crveno-bele, ali jasno je da od toga neće biti ništa.

Ovaj 32-godišnji Kragujevčanin je do sada u karijeri igrao za Radnički 1923, Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i Kristal Palas čiji je bio kapiten.

BONUS VIDEO: VATRENI ISPRAĆAJ U NOVU SEZONU: Bakljada "delija" pred Zvezda - Fiorentina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave