BIZARNO: Fudbalska zvezda ostaje bez desetina miliona evra - zbog psa!

Novosti online

23. 07. 2023. u 18:43 >> 18:44

SAUDIJSKA Arabija ovih dana vrvi od poznatih fudbalera koji dolaze u tamošnje klubove, ima među njima i srpskih asova, kao što je Sergej Milinković Savić, ali jedna od zvezda iz Premijer lige - "sama sebi" pravi nesvakidašnji problem za unosan transfer.

БИЗАРНО: Фудбалска звезда остаје без десетина милиона евра - због пса!

Foto: pixabay

Evo kako je "Slobodna Dalmacija" o tome izvestila svoje čitaoce:


"Oštro su Saudijci krenuli po pojačanja u ovom prelaznom roku. Ne štede ni najmanje u dovođenju svih mogućih zvezda, neviđenim trošenjem novaca žele da izgrade fudbaslku ligu koja bi valjda trebalo da parira onim najboljim u Evropi.

Bacili su oko i na Liverpulovog vezistu Fabinja, a i Brazilcu se dopada plata koju bi mogao zarađivati u Al-Itihadu.

Sve je bilo dogovoreno, suma za transfer je trebalo da iznosi nekih 47 miliona evra, ali je nešto zapelo i nije još došlo do prelaska.

Sada je procurela informacija da je problem za izvršavanje transfera - Fabinjov pas. Naime, u Saudijskoj Arabiji su zabranjene sve agresivne vrste, poput pitbulova, kakvog ima Fabinjo. Ne pada mu na pamet da se odvoji od svog psa i zato možda odustane od potencijalnih desetina miliona evra.

Nepoznato je koliku su platu Saudijci ponudili Fabinju, ali on u Liverpulu zarađuje otprilike 11 miliona evra godišnje, a za očekivati je da bi mu u novom klubu primanja bila značajno veća".

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?