KAKO JE OPLJAČKAN DONARUMA: Tukli i vezivali golmana i njegovu suprugu!

Više naoružanih napadača upalo je u Parizu usred noći u stan golmana PSŽ-a i italijanske reprezentacije Đanluiđija Donarume, gde se nalazio sa svojom suprugom. Oboje su bili vezani i doživeli su šok. Donarumu su i udarali, zbog čega ima dve povrede na glavi, koje su krvarile. Njegova supruga nije fizički povređena, ali je pod stresom. Lopovi su odneli novac, nakit, tašne i satove u vrednosti od oko pola miliona evra.

КАКО ЈЕ ОПЉАЧКАН ДОНАРУМА: Тукли и везивали голмана и његову супругу!

FOTO: AP

Sve se događalo u noći između četvrtka i petka, neposredno pred prvu pripremnu utakmicu PSŽ-a protiv Avra. Pljačkaši su upali usred noći, tako što su razvalili ulazna vrata stana koji se nalazi u elitnom 8. arondismanu u Parizu.

Donaruma i njegova supruga su uspeli da se oslobode oko 3.20, posle čega su otrčali u obližnji luksuzni hotel, da se sklone. Osoblje hotela je odmah pozvalo policiju, koja je pokrenula istragu, dok su golman i njegova žena prebačeni u bolnicu na opservaciju i pružanje prve pomoći. Iz golmanovog okruženja zamolili su javnost da poštuje njegov privatni život, uz informaciju da neće davati dodatne izjave.

Saopšteno je da će Donaruma, i pored povrede i pretrpljenog stresa, biti na spisku putnika za Japan gde u subotu fudbaleri PSŽ odlaze na letnju turneju.  

Poslednjih godina, više fudbalera PSŽ-a bilo je na meti pljačkaša. U martu 2021. godine tako su gotovo u isto vreme opljačkani Di Marija i Markinjos. Tokom krađe, u kući Di Marije su se nalazili njegova supruga i dvoje dece, ali se na sreću nisu susreli s kradljivcima. Mnogo gore je prošla porodica Markinjosa, čijeg oca su lopovi udarili nekoliko puta, a zatim ga, sa kćerkama, Markinjosovim sestrama, zaključali u jednu od soba. Sve to se događalo dok su dvojica fudbalera bila na utakmici.

Veliku indignaciju izazvala je i pljačka, u aprilu iste godine, u kući Bernara Tapija u pariskom predgrađu Komb la Vil. Iako je nekadašnji vlasnik Olimpika iz Marselja u to vreme bio veoma bolestan od raka (preminuo nekoliko meseci kasnije), lopovi su njega i njegovu suprugu vezali, tukli i maltretirali. Njihova lica s podlivima zgrozila su civilizovani svet.

Na meti lopova poslednjih godina bili su i Tjago Silva, Mauro Ikardi i Erik Maksim Čupo Moting, dok su igrali za PSŽ. Sud je u januaru ove godine na sedam godina zatvora osudio jednog od učesnika pljačke u stanu Markinjosa, dok je pomagač dobio pet godina, od čega tri uslovno.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)