SLOBODA "MBAPEA" 360 MILIONA: PSŽ odredio uslove pod kojima najbolji igrač kluba može da napusti ekipu

Dok traju previranja hoće li Kilijan Mbape ostati u Parizu ili ne, obelodanjeni su i astronomski uslovi pod kojima će kapiten francuske reprezentacije moći da napusti pariske "svece".

СЛОБОДА МБАПЕА 360 МИЛИОНА: ПСЖ одредио услове под којима најбољи играч клуба може да напусти екипу

FOTO: EPA

Klub iz Grada svetlosti utvrdio je izlaznu klauzulu od čak 200 miliona evra. To nije sve. Ko bi već od ovog leta želeo da u svojim redovima ima supertalentovanog momka iz Bondija, moraće da izdvoji, prema nekim procenama, oko 360 miliona evra. Ostatak od 160 miliona otpada na 100 miliona premija i 60 miliona za godišnju platu Mbapeu.

Pitanje je da li Real iz Madrida, kao najčešće pominjana opcija, može da odvoji toliko novca. Ali, juče se u trku uključio i Liverpul koji je, prema pisanju francuskih medija, spreman da plati 200 miliona, upravo onoliko koliko PSŽ traži da pusti svog najboljeg igrača!

Mbapea, koji je potpis stavio prošle godine, ugovor s Parižanima veže još godinu dana, do leta 2024, ali rukovostvo pariskog kluba ne želi da dočeka taj trenutak kada bi njihov igrač mogao praktično besplatno da pređe kod konkurenata. Zato insistiraju da Kilijan odmah aktivira dodatnu godinu ugovora do 2O25, što on odbija, iako istovremeno izjavljuje da mu je u Parizu lepo.

Nastavak sledi...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)