"MOLIM SE DA NIJE NIŠTA STRAŠNO!" Duljaj i svi u Partizanu zabrinuti, teška povreda na kontrolnom meču, saigrači se hvatali za glavu

Novosti online

02. 07. 2023. u 19:47

FUDBALERI Partizana slavili su protiv Tehnotim Pesnice 5:0 na pripremama u Sloveniji. Ipak, Igor Duljaj i crno-beli imaju zbog čega da brinu nakon utakmice.

МОЛИМ СЕ ДА НИЈЕ НИШТА СТРАШНО! Дуљај и сви у Партизану забринути, тешка повреда на контролном мечу, саиграчи се хватали за главу

Printskrin/Jutjub/ FK Partizan

Pri jednom duelu sa protivničkim igračem povredu je zadobio Janko Jevremović.

Fudbaler Partizana je nezgodno pao i dočekao se celom težinom na koleno, nakon čega je ostao na travi. Bolni jauci odzvanjali su Pohorjem, a nakon ukazane pomoći, Jevremović je uz pomoć klupskih lekara izašao van terena.

Koliko je sa lica mesta sve delovalo ozbiljno govore i reakcije saigrača i stručnog štaba. Neki su se u momentima hvatali za glavu, a drugi krstili u nadi da je sa Jevremovićem sve u redu.

Nedugo potom povređeni fudbaler Partizana je prevežen u bolnicu na snimanje i dodatne preglede, te se i dalje čeka konačna procena lekara. Jasno je da je u pitanju povreda kolena, ali i dalje nije poznato koliko je ozbiljno.

Posle meča, na konstataciju novinara "želim vam da u nastavku ne bude nikakvih povreda", trener Partizana Igor Duljaj je odgovorio:

- I ja se nadam. I molim se da (današnja povreda) nije ništa strašno!

Crno-beli su u meču ostavili odličan utisak, a kompletan izveštaj pročitajte u posebnom tekstu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)