KAPITENSKA TRAKA I TRI TITULE SA PARTIZANOM: Kraj karijere fudbalera čiju izjavu svaki ''grobar'' pamti

Novosti online

01. 07. 2023. u 08:26

Nekadašnji reprezentativac Srbije i dugogodišnji član Partizana, Milan Lola Smiljanić okončao je profesionalnu fudbalsku karijeru, saopštio je OFK Beograd, poslednji klub u kom je igrao.

КАПИТЕНСКА ТРАКА И ТРИ ТИТУЛЕ СА ПАРТИЗАНОМ: Крај каријере фудбалера чију изјаву сваки гробар памти

Foto Arhiva

Smiljanić je prethodnu polusezonu proveo igrajući za OFK Beograd, gde je pomogao da se klub plasira u Prvu ligu Srbije.

U prebogatoj karijeri Smiljanić je najduže igrao za Partizan, a bio je član i Espanjola, Sportinga iz Hihona, Genćlerbirligija, Makabija iz Netanije, Pert Glorija, Hapoel Aškelona i Mornara.  

Sa Partizanom je tri puta bio šampion drzave i još dva puta osvajač Kupa Srbije.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je šest utakmica i postigao jedan gol.

Pored odličnih partija na terenu bio je poznat i po kontraverznim izjavama, a jednom takvom zauvek je kupio srca navijača Partizana, te razljutio pristalice večitog rivala.

A to je konferencija nakon meča između Crvene zvezde i Partizana u kojoj Milan Smiljanić nije štedeo najvećeg rivala, što su navijači Partizana dočekali sa odobravanjem.

- Mislim da, eto, smo ovaj stadion i ovo zatvorili ovde sve. Pokazali ko smo i šta smo, da imamo karakter, da imamo srce koje smo ostavili na terenu. Crvena zvezda nek osvoji titulu sad ako hoće, ako ih nije sramota, naravno. Što bi ih bilo sramota? Zato što je trebalo da bude 0:9. Mislim da smo pokazali svima da smo prava ekipa, sa pravim trenerom, sa pravim rukovodstvom. 4:2 i sreća, sreća velika na strani Crvene zvezde - rekao je Milan Smiljanić nakon 128. derbija. 

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu