VOJVODINA ČUVA BITNE KARIKE: Dvojac produžio ugovor sa klubom iz Novog Sada

Tanjug

28. 06. 2023. u 20:03

FUDBALSKI klub Vojvodina produžio je danas ugovore sa Urošem Nikolićem i Lazarom Carevićem, saopšteno je iz novosadskog superligaša.

ВОЈВОДИНА ЧУВА БИТНЕ КАРИКЕ: Двојац продужио уговор са клубом из Новог Сада

FOTO: M. Vukadinović

Vezista je u Vojvodinu došao 2022. godine kao slobodan igrač, a prošle sezone je na 28 utakmica postigao osam golova i imao je tri asistencije. On je produžio ugovor sa klubom iz Novog Sada do juna 2026. godine.

Golman je među "lale" stigao 2022. iz Barselone, a u sezoni koja je nedavno završena branio je na 36 utakmica. I on je produžio ugovor sa ekipom sa severa Srbije do juna 2026. godine.

Vojvodina je saopštila da je prvi profesionalni ugovor na dve godine potpisala sa čuvarom mreže iz omladinske škole "Ilija Pantelić" Urošem Jakovljevićem, koji će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Ugovore sa klubom su potpisali bivši prvotimci Vojvodine Savo Pavićević i Bojan Neziri, koji će ubuduće raditi kao pomoćni treneri u prvom timu.

- Radoslav Batak će kao pomoćnika u narednoj sezoni zadržati Milana Stepanova, dok će Dušan Bajić i Nikola Kovačević ponovo biti uključeni u rad omladinske škole "Ilija Pantelić" - navodi se u saopštenju novosadskog kluba.

BONUS VIDEO: Radnički iz Kragujevca igraće Superligu na renoviranom SC "Pampas" u Donjoj Trnavi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!