PROCURILO: Da li je ovo razlog zbog čega Mbape nije prešao u Real?

Novosti online

28. 06. 2023. u 14:53

KILIJAN Mbape u svakom prelaznom roku izaziva veliku pažnju javnosti, to neće da se promeni ni ove sezone.

ПРОЦУРИЛО: Да ли је ово разлог због чега Мбапе није прешао у Реал?

FOTO: EPA

Mbape je nedavno rekao da nema nameru da produži ugovor s PSŽ-om, što je razbesnelo šeike, pa su mu jasno poručili da ako se ne predomisli, slobodno može da ide ako neko na sto stavi 200 miliona evra.

Poznati fudbalski agent Ivan le Mi smatra da je za dramu kriva Mbapeova majka Fajza Lamari. Kaže da je odavno trebalo budućnost da prepusti pravom agentu, profesionalcu, a ne majci.

- To nije njen posao, ona ne zna da se bavi time. Želeo sam da otvorim restoran, ali ne znam da kuvam, pa to nisam uradio. Morate da budete svesni realnosti i radite ono što znate. Da bi vodila karijeru svog sina i nekih drugih igrača, trebalo bi da ima potrebnu licencu - rekao je Le Mi.

On kaže da bi as Pari Sen Žermena imao drugačiju karijeru da je bio u rukama pravog agenta.

 - Uveren sam da je Mbape imao pravog agenta pre dve godine, kad je prvi put pregovarao s Realom, da bi danas bio u Madridu. Jedno je kad pregovore vodi neko zna kodekse ovog posla, neko ko dobro poznaje čelnike najvećih klubova, a nešto sasvim drugo je kad to radi osoba koja ne zna da se nosi sa situacijom u datom trenutku. Mbape je još uvek u Parizu i ne bih rekao da je srećan.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu