"ZA ZVEZDU SAM UVEK TU!" Talentovani fudbaler crveno-belih će u jednoj sezoni igrati dve Lige šampiona

Novosti online

26. 06. 2023. u 22:06

KADA se neko nađe među sto najtalentovanijih mladih igrača u konkurenciji za "Zlatnog dečka", onda je to znak da su očekivanja velika. Talentovani štoper Crvene zvezde Stefan Leković (19) vredno radi na Zlatiboru da se nametne novom treneru Baraku Baharu, u čijim rukama se sada nalazi ovaj biser.

ЗА ЗВЕЗДУ САМ УВЕК ТУ! Талентовани фудбалер црвено-белих ће у једној сезони играти две Лиге шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

- Nisam očekivao da ću se naći među 100 najboljih mladih igrača ispod 21 godine. Još uvek imam 19, konkurencija je velika i prija mi to. Znao sam za nagradu, ali nisam bio upoznat s tim kako i šta, samo su me ljudi iz kluba obavestili da sam uvršten na listu. Ne volim puno da pričam o sebi, ali prija mi - ne krije Leković da je ponosan što je i njegovo ime deo tradicionalnog izbora poznatog italijanskog lista "Tuto sport".

Mladi defanzivac se oporavlja od lakše povredu na nedavnom okupljanju mlade reprezentacije.

 - Povredio sam se kad sam bio u mladoj reprezentaciji, ali za nekoliko dana će to biti dobro i priključiću se radu sa ekipom. Visok je intenzitet, to se odmah vidi. Od kada je došao novi šef stručnog štaba, treninzi su izuzetno jaki, bio je i bi-bi test, radilo se na posedu, igrao se fudbal na dva gola. Spajić i ja radimo sa strane, oporavljamo se i čekamo priključak. Kada se to desi, daću sve od sebe da se što bolje pripremim za narednu sezonu.

Lekovića, kao i ostale mlade nade - Šljivića, Mijatovića i Nedeljkovića, u novoj sezoni čekaju, ne jedna, nego dve Lige šampiona.

 - Priča se o Ligi šampiona sa velikim entuzijazmom, jer je prethodna sezona bila istorijska. Sada, prvi put nema kvalifikacija, nego odmah grupna faza i nestrpljivo čekamo žreb 31. avgusta. Mogu i za omladince da igram, biću rekorder, četvrti put da nastupam u Ligi šampiona za mlade. Šalu na stranu, prihvatiću rado poziv ako dođe do toga, biće mi čast da sarađujem sa Nenadom Milijašem. Za Zvezdu sam uvek tu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)