LIONEL MESI JE PREŽALJEN: Al Ahli našao drugu megazvezdu

Novosti online

25. 06. 2023. u 22:55

FUDBALER Čelsija Kalidu Kulibali krenuo je stopama mnogih evropskih fudbalskih zvezda, karijedu će nastaviti u Saudijskoj Arabiji. On je predstavljen kao novi fudbaler Al Hilala.

ЛИОНЕЛ МЕСИ ЈЕ ПРЕЖАЉЕН: Ал Ахли нашао другу мегазвезду

FOTO: EPA

Kalidu Kulibali zvanično je predstavljen u novom klubu.

Dosadašnji fudbaler Čelsija Kalidu Kulibali potpisao je ugovor sa saudijskim klubom Al Hilal. Londonski Čelsi u saopštenju nije naveo detalje transfera, ali mediji prenose da je obeštećenje plaćeno oko 23 miliona funti.

Kulibali se u Al Hilalu priključio dosadašnjem igraču Vulverhemptona Rubenu Nevesu, a uskoro bi mogao da ih pojača i golman Čelsija Eduar Mendi.

Al Hilal je ovog leta pokušao da dovede Argentinca Lionela Mesija, ali je on odlučio da potpiše ugovor sa Interom iz Majamija.

Kulibali je prošlog jula iz Napolija prešao u Čelsi, za koji je odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i postigao dva gola u 23 utakmice u Premijer ligi.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)