NEMCI OVO NE PRAŠTAJU: Selektor reprezentacije na žestokom udaru navijača

Novosti online

21. 06. 2023. u 20:55

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Hansi Flik našao se na žestokom udaru nemačkih medija posle dva vezana poraza u prijateljskim utakmicama, na samo godinu dana pred početak Evropskog prvenstva čiji će domaćin biti baš Nemačka u junu i julu 2024. godine.

НЕМЦИ ОВО НЕ ПРАШТАЈУ: Селектор репрезентације на жестоком удару навијача

Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS/POOL

- Igra naše reprezentacije je potpuno zbunjujuća i pitanje je šta se dešava u Flikovoj glavi, on jednostavno nema nikakav plan. Eksperimenti za koje nemamo vreme, pa Evropsko prvenstvo je za samo 12 meseci, navodi se u  teksta ''Bilda'' u kojem se kritikuje nekadašnji trener Bajerna.

Nemci se nadaju da će njihovi fudbaleri sledeće godine na domaćem terenu uspeti da osvoje prvi veliki trofej od Mondijala 2014. godine i četvrtu titulu prvaka Evrope, ali očigledno sve manje veruju da je Flik selektor koji bi mogao da ih dovede do tog cilja.

''Bild'' navodi da bi idealno rešenje za selektora Nemačke bio Jirgen Klop, ali i da nije realno da menadžer Liverpula preuzme tu funkciju.

Kao realnija imena, ''Bild'' ističe legendarnog Rudija Felera, sad sportskog direktora reprezenacije, koji istini za volju nema veliko trenersko iskustvo, ali i Olivera Glasnera, koji je u prethodne dve sezone uspešno predvodio Ajntraht iz Frankfurta.

Nemačka je u prethodnih 10 dana odigrala tri prijateljska meča, remizirala je 3:3 protiv Ukrajine i izgubila od Poljske (0:1) i Kolumbije (0:2).

Na prethodna dva Mondijala Nemačka je eliminisana već u grupnoj fazi, a na Evropskom prvenstvu 2021. godine je eliminisana od domaćina Engleske u osmini finala.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!