SRPSKOLIGAŠ RADNIČKI PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: Promocija mladog fudbalskog stručnjaka Zdravka Raukovića (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

21. 06. 2023. u 18:44

ZDRAVKO Rauković, mladi stručnjak koji je radio sa mlađim kategorijama Čukaričkog i Zvezdine filijale Grafičara, novi je trener srpskoligaša Radničkog iz Zrenjanina.

СРПСКОЛИГАШ РАДНИЧКИ ПРЕДСТАВИО НОВОГ ТРЕНЕРА: Промоција младог фудбалског стручњака Здравка Рауковића (ФОТО)

B.Grujić

- Prvi put radim sa seniorima, ali ne plašim se izazova, obožavam napadački fudbal i nastojaću da moja ekipa tako igra - naglasio je Zdravko Rauković, na predstavljanju u bašti fudbalske akademije Bambi, koja je filijala Radničkog i koju vode braća Tošić, nekadašnji reprezentativac Srbije Zoran i Darko.

Promociji mladog fudbalskog stručnjaka, prisustvovao je i Danijel Vukmirica, predstavnik strane sportske menadžerske agencije koja posluje u Štokholmu, u Švedskoj, Nemačkoj i još nekim evropskim zamljama i koja je ušla u partnerski odnos sa Fudbalskim klubom Radnički.

- Želimo i nadamo se uspešnoj sardnji, trogodišnji plan podrazumeva najpre stabilizaciju kluba u Srpskoj ligi grupa Vojvodina i promociju mladih talenata iz sopstvene fudbalske akademije, a onda lagano napred ka Prvoj i Superligi - rekao je Danijel Vukmirica, uz napomenu da se agencija koju zastupa odlučila da ulaže sredstva u zrenjaninski fudbal, na preporuku prijatelja i njegovog imenjaka, dr Danijela Župića, direktora Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta.

Prisećajući se slavnih dana Proletera, koji je sa fudbalske scene nestao 2005. godine, kada se klub zbog finansijskih i organizacionih teškoća ugasio, Vukmirica i Rauković, nisu skrivali oduševljenje idejom da možda baš novi, rekonstruisani Radnički zaigra na renoviranom stadionu u Karađorđevom parku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave