SAUDIJCI DOVODE POLA EVROPE? Stigle ponude za zvezdu Totenhema i bitnog ''šrafa'' u igri Mančester sitija

Novosti online

20. 06. 2023. u 20:44

Kako prenosi britanski Atletik, dvojac iz Premijer lige dobio je bogate ponude da nastave karijere u Saudijskoj Arabiji.

САУДИЈЦИ ДОВОДЕ ПОЛА ЕВРОПЕ? Стигле понуде за звезду Тотенхема и битног шрафа у игри Манчестер ситија

FOTO: AP

Silva je razgovarao sa svojim menadžerom Horheom Mendešom o mogućnosti da napusti engleski klub. Britanski mediji navode da je neimenovani klub iz Saudijske Arabije poslao ponudu portugalskom fudbaleru i njegovom menadžeru, ali ne i Mančester sitiju. Silva će najverovatnije da odbije ponudu iz Saudijske Arabije, pošto su Pari Sen Žermen i Barselona zainteresovani za portugalskog reprezentativca.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da klub neće da pravi probleme Silvi ako bude želeo da promeni sredinu. Portugalac je prošle sezone sa "građanima" osvojio FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona, a ima ugovor sa Mančester sitijem do juna 2025. godine.

Britanski mediji navode da je isti klub zainteresovan i za fudbalera Totenhema Hung Min Sona. Klub iz Saudijske Arabije je navodno ponudio reprezentativcu Južne Koreje 120 miliona evra za četvorogodišnji ugovor, dok bi Totenhem dobio obeštećenje od 60 miliona evra.

Međutim, rukovodstvo Totenhema tvrdi da nije dobilo ponudu ni za jednog igrača, a londonski klub ne planira da proda Sona, koji ima ugovor do 30. juna 2025. godine.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)