VLAHOVIĆ IDE U PREMIJER LIGU!? Juventus obelodanio, ovako stoje stvari sa srpskim golgeterom

Novosti online

13. 06. 2023. u 21:31

ČELSI je prvi ozbiljno "zagrizao" da ovog leta dovede Dušana Vlahovića (23).

ВЛАХОВИЋ ИДЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ!? Јувентус обелоданио, овако стоје ствари са српским голгетером

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi "Gazeto delo sport", direktor Juventusa Đovani Mana uveliko pregovara sa predstavnicima londonskih "plavaca" u vezi sa transferom srpskog fudbalskog reprezentativca.

- Juventus i Čelsi su otvorili pregovore. Međutim, posao nije blizu realizacije, jer engleski klub nudi Torinezima Romelua Lukakua i Rubena Loftusa, uz novac. Čelsi želi na ovaj način da smanji cenu obeštećenja za Vlahovića, ali Juve insistira da srpski fudbaler može da napusti Torino samo uz novčano obeštećenje - navodi italijanski list.

Poznato je da je za člana našeg nacionalnog fudbalskog tima zainteresovan i Bajern. Vlahović je u Juventus stigao početkom 2022. godine iz Fiorentine, ove sezone za "damu" je odigrao 42 meča i postigao je 14 golova.

Zbog povrede, mladi centarfor nije u kombinaciji za prijateljski meč "orlova" protiv Jordana u Beču 16. juna, kao ni za susret četiri dana kasnije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Bugarskom u Razgradu.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)