"HVALA NA SVEMU, PREDSEDNIČE": Milan se oprostio od Silvija Berluskonija

Tanjug

12. 06. 2023. u 13:03

Fudbalski klub Milan oprostio se danas od Silvija Berluskonija, koji je više od 30 godina bio predsednik "rosonera", prenose italijanski mediji.

ХВАЛА НА СВЕМУ, ПРЕДСЕДНИЧЕ: Милан се опростио од Силвија Берлусконија

Foto: AP

Berluskoni je preminuo ranije danas u 87. godini. On je bio na čelu Milana između 1986. i 2017. godine, a za to vreme klub je osvojio 29 trofeja, uključujući osam titula u Seriji A i pet trofeja u Ligi šampiona, a klub su kao treneri, između ostalih, predvodili čuveni Arigo Saki, Karlo Ančeloti i Fabio Kapelo.

"Sutra ćemo maštati o novim ambicijama, stvarati nove izazove i tražiti nove pobede. Svi smo delili ovu avanturu vezivanja naših života za san koji se zove Milan. Hvala, gospodine predsedniče. Uvek ćete biti sa nama", navodi se, između ostalog, u saopštenju Milana.

Berluskoni je od 2018. godine bio predsednik Monce, koja se takođe oglasila saopštenjem.

"Zauvek sa nama. Adrijano Galijani i svi iz Monce žale zbog smrti Berluskonija. Ostala je praznina koja nikada ne može da se popuni. Hvala na svemu, predsedniče", navodi se u saopštenju Monce.

Ančeloti je sa Milanom dva puta osvojio Ligu šampiona u vreme dok je na čelu kluba bio Berluskoni.

"Današnja tuga ne može da obriše srećne trenutke koje smo proveli zajedno", napisao je Ančeloti na društvenim mrežama i dodao da je Berluskoni bio "lojalan, inteligentan i iskren čovek".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)