INZAGI: Siti najbolja ekipa na svetu, ali ovde smo da igramo za pehar

Novosti online

09. 06. 2023. u 18:45

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi rekao je pred finale Lige šampiona koje se sutra igra u Istanbulu da je Mančester Siti najbolja ekipa na svetu, ali da će njegova ekipa igrati hrabro.

ИНЗАГИ: Сити најбоља екипа на свету, али овде смо да играмо за пехар

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

- Predivan je osećaj što smo ovde u Istanbulu, što smo stigli do finala, ali ne želimo tu da stanemo, želimo da odigramo ovo finale na najbolji mogući način - rekao je Inzagi na konferenciji za medije upriličenu u najvećem gradu Turske.

Svestan je Inzagi da je rival favorit na papiru.

- Ko je favorit? Pa oni su najjača ekipa na svetu, ali nas je 11 i njih je 11 na terenu. Mi smo imali fantastičan put do finala i tu smo da igramo za pehar. Biće potrebno mnogo srca, hrabrosti i mirne glave da ostanemo u igri - zaključio je Inzagi.

Utakmica se igra na stadionu Ataturk u subotu uveče sa početkom u 21 čas. Inter se nada četvrtoj, a Siti prvoj titulu prvaka Evrope.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!