PROSINEČKI SE VRATIO U HRVATSKI FUDBAL: Slavni trener potpisao ugovor sa novim prvoligašem

Novosti online

07. 06. 2023. u 13:40

ROBERT PROSINEČKI postao je novi trener Rudeša. Zagrebački klub, koji se prošle sezone izborio za promociju u Supersport HNL, objavio je vest o njegovom imenovanju. Davor Mladina, trener koji je Rudeš uveo u prvu ligu, otišao je iz kluba po isteku ugovora, što je objavljeno u ponedeljak.

ПРОСИНЕЧКИ СЕ ВРАТИО У ХРВАТСКИ ФУДБАЛ: Славни тренер потписао уговор са новим прволигашем

Foto: Nebojsa Parausic

- Iako sam rekao da ne bih radio u hrvatskom fudbalu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Verujem da ćemo igrati lep i dobar fudbal. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I daćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u klubu i oko kluba - poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

Čelnici kluba su prezadovoljni potpisom Robija.

- Što reći kada takvo ime dovedeš u klub. Srećan sam što ću s Robijem biti u ovom projektu, puno je posla pred nama, ali ovde smo zbog iste ljubavi, prema fudbalu ali i Rudešu. Nema ovde govora ni o kakvim finansijama, već samo o emociji - rekao je sportski direktor Silvio Marić.

Predsednik kluba Josip Šimunić, koji je s Prosinečkim igrao u reprezentaciji, bio je vrlo jasan.

- Znamo se godinama. I jako dobro znam kakav je Robert čovek i gospodin. Ali i da jako voli izazove. A NK Rudeš je izazov. Jako sam srećan što nam se priključio, a sada svi moramo zajedno gurati u istom smeru - poručio je Šimunić.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024