KAKAV BI OVO TRANSFER BIO! Stevan Jovetić dobio neočekivanu ponudu od srpskog tima

Novosti online

07. 06. 2023. u 08:37

Borac iz Banjaluke stvara tim za sledeću sezonu, a ATV je doznao da su "crveno-plavi" zainteresovani za dovođenje Stevana Jovetića, kapitena crnogorske reprezentacije.

КАКАВ БИ ОВО ТРАНСФЕР БИО! Стеван Јоветић добио неочекивану понуду од српског тима

FOTO: AP/Tanjug

Ovo je primljeno sa velikim oduševljenjem u Republici Srpskoj, ali ostaje da se vidi da li će nekadašnji ljubimac navijača Partizana i prihvatiti da dođe u Banjaluku.

Naravno, Borac nije jedini klub koji je zainteresovan za njegove usluge, pa će biti zanimljivo pratiti dalji razvoj situacije.

Međutim, ako "crveno-plavi" privole Jovetića da dođe u njihove redove, to bi bio jedan od najpoznatijih transfera u istoriji Premijer lige Bosne i Hercegovine, a timu iz glavnog grada Republike Srpske će porasti šanse za osvajanje titule, kao i želja za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Inače, pored Partizana Stevan (33) je igrao i za Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako, a poslednji tim za koji je nastupa je Herta iz Berlina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a