"RATNA ZONA" U BREŠI! Navijači slavnog kluba palili automobile igrača, a to nije najgore što su uradili

Novosti online

02. 06. 2023. u 15:42

LEGENDARNI italijanski klub Breša, čiji su dres nosila velika imena u prošlosti, seli se u Seriju C, a to je činjenica sa kojom navijači nisu mogli da se pomire.

РАТНА ЗОНА У БРЕШИ! Навијачи славног клуба палили аутомобиле играча, а то није најгоре што су урадили

Printskrin/Tviter/MMacroski

Breša je u baražu za ostanak u Seriji B poražena od Kozence rezultatom 2:1. Tako je klub čiji je dres nosio Andrea Pirlo, Roberto Bađo, Pep Gvardiola nakon 38 godina ponovo u trećem rangu.

Imao je tim iz Breše produžetke, gol je u 74. minutu postigao Dimitri Bisoli, a Andrea Meroni šokirao je navijače na "Mario Rigamonti" stadionu.

Tifozi domaćina bes su prvo iskalili na terenu. Bakljama su gađali teren, potom ušli na isti.

Fudbaleri dva tima su pobegli u svlačionice, zajedno s sudijom koji je prekinuo meč, a onda se desio sukob policije i ultrasa.

Nisu ništa mirniji bili ni po izlasku sa tribina. Zapalili su automobil svog igrača Matea Uarde, demolirali trening kamp, a potom se tukli sa policijom.

Da stvar bude gora, potom su uspostavili punktove po gradu. Vrebali su policiju, navijače rivalskog tima, igrače...

Zato su igrači Breše, zajedno sa članovima svoje porodice, do ranih jutarnjih sati, ostali zaključani na stadionu pod policijskom zaštitom.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima