Ne sećamo se kada je neki trener Crvene zvezde povukao radikalnije poteze na startu svog mandata od Baraka Bahara.

Komentari (17)

Bahar

01.06.2023. 13:36

Da li je ovaj lik kupljen da rasturi zvezdu. Terzić i ostali ne baš poznati po dobro promišljenim potezima i velikom inteligencijom su više nego odgovorni ako Zvezda padne posle ovakvih radikalnih poteza. Moraju da budu svesni da svaki pogrešan izbor trenera pada direktno na njihov teret i da ukoliko stvari krenu loše moraju da idu zajedno sa ovim likom. Njihove face su blizu odlaska jer ovih par dana novi stručnjak samo seče glave a nismo videli ni jedan znak da je u pitanju pravi kalibar. Moje lično mišljenje loš izbor trenera, loši prvi potezi i iz toga sve samo loše …

Marko

01.06.2023. 13:43

Kako brzo pocinje tako ce brzo i zavrsiti rad u Zvezdi ocito ne poznaje delije nije to Izrael...Uprava to namece ko mora otici iz Zvezde a ko ostati.Novinari spustite malo loptu sto vam Zvezda smeta a ni slovo o drugim timovima.Ligu sacinjava 16 klubova ne samo Zvezda..

Ivica

01.06.2023. 14:36

Ovo će biti Zvezda sastavljena od jevreja iz Izraela i afrikanaca. Nešto nalik KK Partizan. Tako da što smo gledali srbe u srpskim klubovima gledalu smo

Branko Borovo

01.06.2023. 14:58

Mislim da će on rasturit zvezdu teranjem igrača, koji su bili najbolji pojedinci, igrački i finansijski potom se okrenuti i otići jer ima zahteve megalomanske.možda mu niko nije rekao da to nije mančester već zvezda .

Miroslav

01.06.2023. 15:58

Da li se iko od vas razume u fudbal?Ni Katai ni Borjan vec odavno nisu za evropske utamice,pre dve sezone ih je trebalo promeniti.Covek radi ono sto mora da bi probao napraviti bat neki rezultat u evropi.

ZAvram

01.06.2023. 22:19

Срам било управу "Звезде"! Борјану ово да приредите? Купите овом Бараку карту у једном правцу! То би вам био најпаметнији потез! А шта недостаје Катајиу? Толико незахвалности ове легенде не заслужују. Борјану доделити титулу голмана над голманима. Јесам женско, и не потцењујте, али, ове одлуке новог тренера су ужас над ужасима. Уосталом, зар међу нашима нема достојног да тренира "Звезду"? Није овде реч о расизму, далеко било (шта има везе што је Израел издао и признао лажну државу на српском древном огњишту), него што овај Бехар донесе мркли мрак на "Маракану"...

Zoran

02.06.2023. 08:43

Pametan čovek , nema šta više da se doda. Borjan je u padu forme očigledno, Katai takođe ....ako Zvezda želi u budućnosti nešto ozbiljnije da uradi,promene su neminovne . To što smo mi navikli da jedan igrač igra 50 godina je naš problem.

Goran

02.06.2023. 17:02

Problem je što on njih nije oterao.. Niko neće da se odrekne dobrog igrača ali oni moraju da imaju veću konkurenciju. Ako zvezda hoće da napreduje e onda i treba da izmeni mnogo toga. Uspeh nije zagarantovan moraš da se boriš za to. Zvezdi treba nova krv ali mora da nastavi da igra igru koju zvezda gaji; kratkih pasova i brze tranzicije ali desetka mora da postoji koja daje i namešta golove. Katai ili neko drugi moraju da imaju veću ulogu u davanju golova iz slobodnjaka i nameštanja golova. I to je to. Borjan jeste super ali i ima prilično godina i treba mu još jedan dobar golman da bi bio još bolji.