"POKLON" NAVIJAČIMA ZA 100 GODINA: Radnički se obrukao u baražu, Nišlije pred ispadanjem iz Superlige

A. I.

31. 05. 2023. u 17:54

FUDBALSKI klub Radnički proslavio je 100 godina postojanja 24. aprila, a nešto više od mesec dana kasnije Radnički je na dobrom putu da se preseli u Prvu ligu Srbije.

ПОКЛОН НАВИЈАЧИМА ЗА 100 ГОДИНА: Раднички се обрукао у баражу, Нишлије пред испадањем из Суперлиге

FOTO: A.Ilic

U prvom meču baraža Mocart bet Superlige Srbije Radnički iz Niša gostovao je Inđiji. Zeleni su pokazali više, te Radnički savladali rezultatom 3:1.

Rešio je domaćin pitanje pobednika nakon 22 minuta. Dragan Radosavljević je golom u 7. minutu načeo Nišlije, a Slaviša Stojanović u 22. minutu doneo pobedu od 3:0 prvoligašu iz Inđije.

Devet minuta pred kraj meča, nekadašnji fudbaler Nišlija Slaviša Stojanović je nakon haotične reakcije odbane uspeo da zatrese još jednom mrežu mladog Dimitrija Stevanovića.

Ipak, nadu "Realu sa Nišave" da može do opstanka vratio je mladi Lazar Pavlović koji je fantastičnim udarcem iz daljine smanjio na 3:1. Minut kasnije sa dvadesetak metara je Aleksandar Pejović pogodio prečku.

Rođeni Nišlija Miloš Čupić odlično je branio gol Inđije, u nekoliko navrata zaustavio je ozbiljne udarce rivala koji je želeo da dodatno smanji zaostatak za rivalom, ali su mreže mirovale do kraja meča.

Revanš meč igra se u nedelju 4. juna na Čairu.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024