AFRIČKA VEZA: Saradnja FK Partizan sa Ugandom i Kenijom

Novosti online

28. 05. 2023. u 14:55

PREDSEDNIK komisije za pravna pitanja fudbalskog kluba Partizan i istaknuti beogradski advokat Dragan Palibrk boravi u Africi gde će tokom posete Ugandi i Keniji imati niz sastanaka sa predstavnicima političkog, privrednog i sportskog rukovodstva ove dve zemlje.

АФРИЧКА ВЕЗА: Сарадња ФК Партизан са Угандом и Кенијом

FOTO: FK Partizan

Na prijemima kod ministra spoljnih poslova Ugande Jeje Odonga i kod predsednika Fudbalske federacije Ugande Mozeza Magoga, dogovorena je buduća saradnja u cilju dolaska mladih, talentovanih igrača sa afričkog kontinenta u Partizan.

Tom prilikom Palibrk je domaćinima uručio i dresove kluba i pozvao ih da tokom predstojeće posete Beogradu i Srbiji predsednika Ugande Joverija Misevenija, takođe budu gosti Partizan.

FOTO: FK Partizan

Sastancima su prisustvovali i zvaničnici Kancelarije za promociju izvoza i investicija Ugande Metju Bagonza i Aron Boajo, trgovinski predstavnik Ugande za Jugoistočnu Evropu Bratislav Stoiljković, kao i selektor reprezentacije Ugande, naš Milutin Mića Sredojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima