DOBRO JE PROŠAO: Fudbaler Tuluza imao veliki kockarski dug, klub i saigrači ovako reagovali

Novosti online

18. 05. 2023. u 21:25

ŠTOPER Tuluza Rasmus Nikolaisen našao se u velikom problemu, ali je zahvaljujući nesebičnim saigračima i čelniku kluba uspeo da ga reši.

ДОБРО ЈЕ ПРОШАО: Фудбалер Тулуза имао велики коцкарски дуг, клуб и саиграчи овако реаговали

FOTO: Novosti

Rasmus Nikolaisen važi za pouzdanog defanzivca, ali mu "kocka" ne ide od ruke, te se našao u velikom problemu kada je zbog kockanja ostao dužan čak 100.000 evra, piše "L'ekip".

Kako nije imao drugog rešenja pozajmljivao je novac od saigrača, njih šestorica su pokušali da mu pomognu, a kapiten je obavestio predsednika kluba.

Nakon što je Dijaegere razgovarao sa prvim čovekom Tuluza pronađeno je rešenje za nezgodnu situaciju koja je mogla da preraste u veliki problem.

Nikolaisen je dobio platu unapred kako bi otplatio svoje dugove. Hoće li iz svega nešto naučiti ili će se ponovo vratiti porocima pokazaće vreme.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)