STANKOVIĆ ZAPLAKAO PRED KAMERAMA: Srpski trener nije izdržao (FOTO)

Novosti online

16. 05. 2023. u 21:12

SAMPDORIJA će od naredne sezone igrati u Seriji B. Uprkos tome što sezona tima iz Đenove nije bila dobra na račun trenera Dejana Stankovića stigle su reči hvale.

СТАНКОВИЋ ЗАПЛАКАО ПРЕД КАМЕРАМА: Српски тренер није издржао (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, novinar "DAZN-a" Korado Tedeski posle remija Sampdorije sa Empolijem (1:1) i primljenog gola u 93. minutu biranim rečima je govorio o srpskom stručnjaku.

- Želeo bih da se zahvalim Dejanu Stankoviću. Možda drugog trenera ne bi ni bilo tu? Stanković je udahnuo igračima dostojanstvo, Sampdorija je sve utakmice odigrala baš tako - dostojanstveno. Evo, izazivam svakog trenera da vodi tim kome klub ne drži leđa, sa svim ovim problemima koje ima... - rekao je Korado, a prenosi "Mondo".

U jednom momentu bivši trener Crvene zvezde je nestao iz kadra, novinar je pomislio da je uvredio Dekija, ali to nije bio slučaj. Stanković se pomerio u stranu jer nije mogao da zadrži suze.

- Hvala na lepim rečima, duboko su me ganule. Trudim se da ne pokazujem to, ali imam toliko emocija u sebi - istakao je Stanković.

Srpski trener je pokušao da napravi čudo, no Sampdorija nije imala dovoljno kvaliteta da ostane u najelitnijem rangu italijanskog fudbala.

BONUS VIDEO: BARSELONA PROSLAVILA TITULE: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke tokom vožnje ulicama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu