UZELI TITULU - ČEKAJU MESIJA: Barselona ima sjajan plan

N. I.

15. 05. 2023. u 22:14

BARSELONA je novi prvak Španije. Overavanje 27. titulu šampiona desilo se pobedom protiv gradskog rivala Espanjola i tako je četiri kola pre kraja prvenstva završena trku koja je postala manje neizvesna već u januaru kada su Real i Atletiko Madrid počeli da gube dah i korak.

УЗЕЛИ ТИТУЛУ - ЧЕКАЈУ МЕСИЈА: Барселона има сјајан план

Foto: EPA

Barselona slavi, Real se čini nedostižnim, jer u vitrinama ima 35 pehara prvaka Španije, ali navijači kluba sa "Nou Kampa" su trenutno u euforiji.

Nju je dodatno podgrejao predsednik Đoan Laporta, pošto su španski mediji otkrili da je obavio telefonski razgovor sa Lionelom Mesijem kojeg želi iz PSŽ da vrati na mesto koje ga je proslavilo od 2000. do 2021. godine.

- Želimo Mesija, ali nećemo da ponudimo "lude brojke" za taj ili bilo koji drugi ugovor. Pokušaćemo da napravimo da sistem funkcioniše sa planom održivosti, a onda ćemo da sačekamo odobrenje. Gde bi Mesi igrao u našem klubu? To će Ćavi da odluči, ali to nikada nije bio problem sa najboljim fudbalerom na svetu. Ovo je njegov dom i želimo da se vrati - jasan je Laporta.

Slavnom Argentincu ugovor ističe 30. juna ove godine i on još nije odlučio gde nastavlja karijeru. U Partizu neće i to je sigurno. Saudijski Al Hilal, očekivano, nudi čak 300 milina dolara po sezoni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)