BARSELONA VRAĆA MESIJA! Đoan Laporta: Ovo je njegov dom

Novosti online

15. 05. 2023. u 14:22

Predsednik Barselone Đoan Laporta priznao je da katalonski klub želi da vrati argentinskog fudbalera Lionela Mesija u katalonski klub, prenose španski mediji.

БАРСЕЛОНА ВРАЋА МЕСИЈА! Ђоан Лапорта: Ово је његов дом

FOTO: Tanjug/AP

Barselona je sinoć obezbedila titulu u La ligi, pošto je u gostima pobedila Espanjol rezultatom 4:2 u 34. kolu La lige.

Laporta je istakao da je plan Barselone da pronađe adekvatan sistem i plan održivosti u kojem bi se Mesijeva primanja uklopila u klupski budžet, ali je dodao da ekipa sa "Nou Kampa" mora da sačeka odobrenje čelnika La lige. Mesi je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine.

"Želimo Mesija, ali nećemo da ponudimo 'lude brojke' za taj ili bilo koji drugi ugovor. Pokušaćemo da napravimo da sistem funkcioniše sa planom održivosti, a onda ćemo da sačekamo odobrenje", rekao je Laporta.

On je ponovio da je Mesi najbolji fudbaler sveta.

"Gde bi Mesi igrao u našem klubu? To će Ćavi da odluči, ali to nikada nije bio problem sa najboljim fudbalerom na svetu", dodao je predsednik Barselone.

Laporta je istakao da je u poslednjih nekoliko meseci popravio odnos sa Mesijem.

"Razgovarao sam s Leom, popravili smo naš odnos. Bilo je jako lepo. Barselona je Barselona, a ovaj klub može da se takmiči sa svima. Što se tiče Al Hilala, oni prave dobar posao u Saudijskoj Arabiji. Međutim, Barselona je Mesijev dom. Želimo ga u našem klubu", rekao je Laporta.

Mesi ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do 30. juna ove godine, ali još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)