"NADAM SE DA ĆU USTATI DA APLAUDIRAM": Pep Gvardiola o budućnosti Lionela Mesija

Novosti online

12. 05. 2023. u 15:59

DUGO se već priča gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru. Stalno se pojavljuju različite informacije, od toga da se vraća u Barselonu, pa do toga da odlazi u Saudijsku Arabiju.

НАДАМ СЕ ДА ЋУ УСТАТИ ДА АПЛАУДИРАМ: Пеп Гвардиола о будућности Лионела Месија

FOTO: AP/Tanjug

O budućnosti Argentinca govorio je i njegov bivši trener Pep Gvardiola koji je ubeđen da će se jedan od najboljih fudbalera svih vremena vratiti na "Kamp Nou".

On je najpre biranim rečima govorio o Mesiju sa kojim je radio od 2008. do 2012. godine i sa kojim je osvojio po dve titule u Primeri i Ligi šampiona.

- Barsa je u poslednjih 12 godina imala pravi "bum" do kog ne bi došlo bez Lea. Ne pričam tu o statistici, brojkama i sličnim stvarima, već o njegovom uticaju na igru, lepoti, efikasnosti, ma o svemu - rekao je Gvardiola.

Šef stručnog štaba Mančester sitija veruje da će Leo opet obući dres katalonskog giganta.

- Nisam mislio da će se stvari završiti na način na koji su se završile. Uveren sam da predsednik kluba Đoan Laporta voli Mesija i od kada je otišao stalno ponavlja da Leo zaslužuje bolji oproštaj posle svega što je učinio. Pomogao je Barseloni mnogo, otišao je samo zbog teške finansijske situacije i razloga o kojima ne želim da pričam. Nadam se da će doći dan kada ću moći sa svog mesta na stadionu da ustanem i aplaudiram i da pružim Mesiju oproštaj kakav dolikuje. Znam da će Laporta i Leo pokušati i da zaslužju da osete svu tu ljubav, poštovanje i zahvalnost koju navijači imaju za njega - zaključio je španski stručnjak.

Mesi je ove sezone u Ligi 1 za PSŽ odigrao 28 utakmica, postigao je 15 golova i zabeležeio isto toliko asistencija.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Gol smo postigli na vreme

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)