"OVO VRAĆA OSMEH NA LICE!" Igor Duljaj posle trećeg trijumfa Partizana u nizu otkrio koji detalj na tribinama ga je baš obradovao

Novosti online

14. 05. 2023. u 21:29

LIGA šampiona je i dalje dostižna, teško - ali dostižna, fudbalerima Partizana, nakon što su ostvarili novu prvenstvenu pobedu, koja je obradovala njihovog trenera, Igora Duljaja.

ОВО ВРАЋА ОСМЕХ НА ЛИЦЕ! Игор Дуљај после трећег тријумфа Партизана у низу открио који детаљ на трибинама га је баш обрадовао

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Partizan je pobedio kragujevački Radnički u Humskoj, što znači da je klub iz Humske i dalje u borbi za plasman u Ligu šampiona. Istina, da bi se nje i domogao, treba sa četvrtog mesta da pretekne dva tima koji su ispred njega, TSC i Čukarički, ali - dok teorija postoji, crno-beli od cilja ne odustaju.

Duljaj je, neposredno posle trijumfa, ovako analizirao meč:

- Vraća ovo osmeh na lice. Prvo bih da čestitam Radničkom i njegovom stručnom štabu što je dobro izanalizirao našu igru. Oni su znali kako igramo, odlično zatvarali prilaze svom golu, ali mi smo dva pogotka postigli, drugi posle prekida. Ono što me raduje je što publika umela da prepozna mlade igrače, kao što je Jevremović - rekao je uz osmeh trener Partizana za TV Arena sport, posle treće uzastopne pobede.

 

Uoči dva poslednja kola plej-ofa Superlige, Čukarički i TSC imaju po četiri boda više od Partizana.

BONUS VIDEO: Kad su jedni na druge krenuli fudbaleri TSC-a i Partizana

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024