NOVAKU SE NIJE OSTVARILA ŽELJA! Evo protiv koga Đoković igra za četvrtfinale mastersa u Rimu

Novosti online

14. 05. 2023. u 20:38

NOVAK Đoković je svoju prepreku u trećem kolu ATP turnira u Rimu prebrodio, a koji sat kasnije je saznao i ko mu je naredni suparnik.

НОВАКУ СЕ НИЈЕ ОСТВАРИЛА ЖЕЉА! Ево против кога Ђоковић игра за четвртфинале мастерса у Риму

Foto: TennisTV

Nakon što je Novak Đoković pobedio Dimitrova u Rimu, postalo je poznato da će mu sledeći rival biti Britanac Kameron Nori.

On je savčadao Martona Fučoviča sa 6:2, 7:6(4).

Đokoviću bi više bilo prijalo da igra protiv Mađara, koji je em 92. na ATP listi, em je izgubio sva četiri duela od Noleta.

Ipak, igraće protiv 27-godišnjeg tenisera iz Velike Britanije, koji je dogurao do 13. mesta na svetskom rangiranju, a protiv kog Novak vodi sa 2:0 u poebdama.

Ipak, te dve pobede ostvarene su na podlogama na kakvoj se ne igra u Rimu. Naime, 2021. je na završnom mastersu Nole, na betonu, pobedio Norija sa 6:2, 6:1, a 2022. je na Vimbldonu trijumfovao uz izgubljen set u polufinalu sa 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!