POLITIKA "ZAVADILA" FUDBALSKE ČAROBNJAKE: Bebeto i Romario na suprotnim stranama

Novosti online

10. 05. 2023. u 13:47

ПОЛИТИКА ЗАВАДИЛА ФУДБАЛСКЕ ЧАРОБЊАКЕ: Бебето и Ромарио на супротним странама

Foto: EPA

GOLGETERI koji su nekada  bili strah i trepet za protivničke odbrane, na klupskom planu uveseljavali navijače u Španiji, doneli Brazilu titulu 1994. godie na Mundijalu u Americi danas su veliki politički rivali, neki tvrde čak i neprijatelji.

-Bebeto je izdajnik, izdao me je u politici, sišao je sa grane na kojoj je sedeo  -rekao je za nekadašnjeg najvažnijeg saigrača iz reprezentacije Romario. - To što je on uradio gledam svaki dan, i nije to ništa novo, ali da vam to uradi čovek sa kojim ste živeli, vaš prijatelj, to je tužno. Nažalost, tako je, kako je", rekao je bez zadrške Romario u podkastu "Čekei".

Nije se dugo čekalo na odgovor slavnog Bebeta...

- Ko je mene našao da naziva izdajicom? Romario je ostario i mislim da ima sklerozu, zato priča gomilu gluposti. Imao sam karijeru i u fudbalu i u politici i nikad me nisu pratile kontroverze, što ne mogu za njega da kažem.On je sebičan, samo na sebe misli" - poručio je Bebeto za portal "UOL". - Nisam nikoga izdao. Političko delovanje je stvar grupe, a Romario je uvek samo mislio na sebe", dodao je nekadašnji golgeter Deportiva.

Inače, Romario je već godinama u politici, a nedavno je reizabran za senatora u parlamentu, a predstavlja partiju koju vodi Žair Bolsonaro.

S druge strane Bebeto je u partiji aktuelnog predsednika najprostranije južnoameričke države Luiza Injasija da Silve. Romariju je prebacio i to što se ovaj hvalio da je za osvajanje Mundijala u SAD 1994. godine on najzaslužniji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!