STANKOVIĆ I SAMPDORIJA ISPALI U SERIJU B: Udineze pobedom poslao tim iz Đenove u drugu ligu

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:51

SAMPDORIJA je izgubila od Udinezea kao gost sa 2:0 u 34. kolu Serije A. Ekipa iz njegove je na taj način izgubila sve šanse da ostane u najelitnijem rangu italijanskog fudbala.

СТАНКОВИЋ И САМПДОРИЈА ИСПАЛИ У СЕРИЈУ Б: Удинезе победом послао тим из Ђенове у другу лигу

FOTO: AP/Tanjug

Došao je Dejan Stanković u klub iz Đenove da proba da ostavi u ligi, ali u tome nije uspeo, pa će se ovaj tim od naredne sezone takmičiti u Seriji B.

Duel na "Dačija areni" bio je praktično rešen posle 34 minuta kada je na semaforu stajalo 2:0 nakon golova koje su postigli Roberto Pereira i Adam Masina.

Sampdorija će ovu sezonu želeti što pre da zaboravi. Ekipa je do sada zabeležila samo tri pobede i osvojila svega 17 bodova. Sedam joj beži Kremoneze koji je na 19. mestu.

Da stvar za Sampu bude još gora, gradski rival ekipa Đenove se vratila u Seriju A i to je sigurno nešto što će navijače tima sa "Luiđi Feraris" stadiona zaboleti.

Ostaje da se vidi kakva će biti sudbina bivšeg trenera Crvene zvezde, koji je nedavno ponudio ostavku, ali je ona odbijena.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)