MLADOST GAT ''SAMO'' DO BODA - LALATOVIĆ: ''Zaslužujemo da ostanemo u ligi''

Novosti online

07. 05. 2023. u 18:08

Fudbaleri Mladosti GAT i Spartaka iz Subotice remizirali su 1:1 u okviru plej-ofa 34. kola Superlige Srbije. Ovaj rezultat više odgovara gostima jer su uspeli da zadrže četiri boda više u odnosu na domaćina u borbi za opstanak u prvom rangu takmičenja.

МЛАДОСТ ГАТ САМО ДО БОДА - ЛАЛАТОВИЋ: Заслужујемо да останемо у лиги

Screenshot / TV Arena sport

- Mislim da smo danas odigrali jako dobru utakmicu, ne gubimo u poslednje vreme, imali smo šanse, kaznili su nas tim golom. Želeli smo pobedu, nismo uspeli. Kako Mladost GAT igra, mi smo samo doživeli dva poraza, 8 od 12 mogućih bodova u plej-autu. Nećemo se predati, želimo da ostanemo u ligi, jer to zaslužujemo - rekao je trener Mladosti Nenad Lalatović.

Igru njegovog tima je pohvalio i trener Spartaka Milan Milanović koji je imao i zanimljivu konstataciju na crveni karton Japanca Šimure koji je svojim prekršajem na ivici kaznenog prostora praktično spasio svoj tim poraza.

'- Od kada je Lalatović došao, igraju mnogo bolje nego što to pozicija na tabeli pokazuje. Oni svaku grešku koriste, tako smo i primili gol. Tako smo pogrešili i kod crvenih kartona. Svaku našu grešku su koristili na sredini terena. Svaki bod, posebno na strani je važan.

Crveni karton je problem, ali ja bih Šimuru nagradio za taj crveni karton. Sve je bilo fudbalski, najbitnije je da niko nije povređen - poručio je Milanović.

BONUS VIDEO: FRKA, GUŽVA, PA AKROBACIJA: Ovako je Partizan dao treći gol TSC-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)