KAD SRBI UZMU STVARI U SVOJE RUKE: Dušan Vlahović proradio posle 773 minuta, a "krivac" - Filip Kostić (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2023. u 19:57 >> 19:58

JUVENTUS se vratio na velika vrata u italijanski fudbal kada mu je ukinuta kazna o oduzimanju 15 bodova zbog finansijskih malverzacija, a onda se u 33. kolu Serije A u golgetersku formu vratio i Dušan Vlahović.

КАД СРБИ УЗМУ СТВАРИ У СВОЈЕ РУКЕ: Душан Влаховић прорадио после 773 минута, а кривац - Филип Костић (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Juve je ugostio ekipu Lećea koja je, iako tek 16. na tabeli prvenstva, prilično brzo uzvratila nakon što je Paredes doveo "staru damu" u vođstvo. Svega 20 minuta je prošlo od tog 16. kada je Sesaj iz penala poravnao rezultat, no na veliki predah otišlo se uz drugo vođstvo Juvea.

Tada je Filip Kostić dobro centrirao s levog krila a drugi srpski reprezentativac na terenu, Vlahović, takođe levicom i to "iz prve" - poslao neodbranjiv udarac u mrežu koju je čuvao Falkone:

Ispostavilo se da je taj pogodak Dušana Vlahovića (na koji je čekao 773 prvoligaških minuta od prethodnog gola) bio presudan, pa je Juventus pobedom od 2:1 makar privremeno preuzeo drugo mesto od Lacija, koji je za 21 čas imao zakazan duel sa Sasuolom.

Daleko ispred torinskog giganta, sa 16 bodova više i utakmicom manje, lider prvenstva je bio i ostao Napoli.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna