"TREBA DA IH BUDE SRAMOTA": Milan Borjan osuo paljbu posle večitog derbija

Novosti online

27. 04. 2023. u 11:14

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su sinoć na stadionu u Humskoj nerešeno 0:0, u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

ТРЕБА ДА ИХ БУДЕ СРАМОТА: Милан Борјан осуо паљбу после вечитог дербија

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli, koji su za vikend potvrdili šestu uzastopnu titulu, na prvom mestu na tabeli imaju 86 bodova. Partizan je četvrti sa 58 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina, odnosno ima četiri manje od TSC-a, a sedam od Čukaričkog.

Iako Zvezda ima i titulu i veliku prednost i na korak je do trofeja Kupa Srbije, kapiten novog starog šampiona Milan Borjan nije bio zadovoljan posle derbija u kome je baš on bio možda i igrač utakmice sa nekoliko sjajnih odbrana.

"To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmica u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo", jasan je Borjan.

Izgledalo je da fudbaleri Crvene zvezde večeras nisu bili dovoljno motivisani protiv "večitog" rivala, a takav pristup razljutio je njihovog kapitena.

"Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde", nije štedeo saigrače Borjan, koji nije želeo da imenuje na koga je mislio, a onda je pokušao da pronađe opravdanja.

"Jednostavno, umor, trenirali smo jako. Dosta su nam misli na tom Kupu, da osvojimo duplu krunu i ove godine, malo je teško, ali derbi je derbi i moraš biti motivisan. Čestitao bih Partizanu, ali i mojim momcima, najbitnije da nismo primili gol", kazao je on.

Na kraju kapiten crveno-belih podsetio je na uspehe crveno-belih i činjenicu da će predstavljati Srbiju u Ligi šampiona naredne sezone.

"Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terenu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvezdu vratimo gde joj je mesto, a to je Liga šampiona", zaključio je Borjan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)