NESVAKIDAŠNJI PORAZ OFK VRŠCA U LOZNICI: Poništena im dva gola, a protivnici ponovili neuspešno izvođenje penala

27. 04. 2023. u 09:27

FUDBALERI OFK Vršca nisu uspeli da u svojoj premijernoj sezoni u Prvoj ligi Srbije ostvare željeni cilj i da se plasiraju u plej-of, iako su veći deo prvenstva proveli na sredini tabele. Za to im je falilo malo iskustva i više sportske sreće.

НЕСВАКИДАШЊИ ПОРАЗ ОФК ВРШЦА У ЛОЗНИЦИ: Поништена им два гола, а противници поновили неуспешно извођење пенала

OFK Vršac

Ni plej-aut, međutim, nisu dobro započeli. Na samom startu doživeli su dva poraza, od kojih će poslednji, od Loznice u gostima, pamtiti po izuzetno lošoj sportskoj sreći. Poništena su im dva gola, dok je protivnik dobio priliku da ponovi neupešno izvođenje penala. Izgubili su sa 2:1.

Lozničani su već u drugom minutu poveli sa 1:0. Gol je postigao Vićentijević. Samo deset minuta kasnije šansu da povećaju vođstvo imali su sa penala. Golman Vrščana je odbranio prvi šut Komarčevića, ali je sudija Miletić ponovio izvođenje. Iz drugog pokušaja, Komarčević je bio precizan, za vođstvo Loznice od 2:0.

Domaćini su od 17. minuta igrali sa igračem manje, jer je Stojanović dobio crveni karton. OFK Vršac je to iskoristio i u 29. minutu smanjio razliku na 2:1. Strelac je bio Pavlov.

Prvi gol Vrščanima je poništen u finišu prvog poluvremena, kada je Pavlov, prema mišljenju sudija, bio u ofsajd poziciji. Drugi im je poništen sredinom drugog poluvremena. I taj pogodak je postigao Pavlov, ali gol nije bio priznat, zato što je Glavinić, igrač OFK Vršca, u toku napada napravio prekršaj nad protivničkim golmanom.

U trećem kolu plej-auta OFK Vršac dočekuje beogradski Rad. Taj meč će se igrati u nedelju, 30. aprila, na Gradskom stadionu. Klub poziva svoje navijače da dođu da ih bodre, jer im podrška sa tribina mnogo znači.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)