"E, TAKO MORA DA SE IGRA!" Rikardo Gomeš (pre)zadovoljan kako se Partizan suprotstavio Zvezdi u derbiju

Novosti online

26. 04. 2023. u 21:05

Partizan i Crvena zvezda sastali su se u 170. prvenstvenom okršaju, a taj "večiti derbi", iako nije doneo željeni trijumf crno-belima, jeste određenu dozu zadovoljstva, o čemu svedoče i reči napadača ekipe iz Humske Rikarda Gomeša.

Е, ТАКО МОРА ДА СЕ ИГРА! Рикардо Гомеш (пре)задовољан како се Партизан супротставио Звезди у дербију

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je odnela bod sa gostovanja Partizanu, iako su crno-beli bili prilično konkretniji u drugom poluvremenu, nakon čega je Gomeš istakao:

- Nismo dali gol, ali smo igrali bolje nego u prethodnih utakmicama. Stvarali smo prilike za pogodak, a u prethodnim mečevima čak ni to nismo mogli da uradimo. I, mislim da je ovo način (na koji treba da igramo). Energija je bila dobra, pristup igrača takođe dobar, pa sa time treba da nastavimo i u završnici sezone. Tako mora da se igra, da se borimo, da imamo dobar tempo tokom utakmica, i to je jedini ispravan način - naglasio je Rikardo Gomeš.

Bonus video: "To je ono što me boli..." - Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić