MISTERIOZNA UPLATA STIGLA U HUMSKU: Partizan dobio najviše novca od anonimnog navijača (FOTO)

Novosti online

26. 04. 2023. u 11:09

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je donatorsku akciju "Jedan Partizan imamo" na inicijativu navijača, a u cilju otplate dela poreskog duga, a ovih dana na račun crno-belih legla je suma od 12 miliona dinara.

МИСТЕРИОЗНА УПЛАТА СТИГЛА У ХУМСКУ: Партизан добио највише новца од анонимног навијача (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

To je ujedno i najveća cifra koju je navijač Partizana uplatio, ali ostaje misterija ko bi to mogao da bude jer je uplata - anonimna.

Klub je naveo i da će ova akcija trajati "od 19. aprila do 13. maja, nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga".

Foto: Printskrin

 

- Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan - dodaje se u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije