ZA IBRU NEMA MEDALJA: Ako Milan osvoji Ligu šampiona Šveđanin će ostati bez odličja

Novosti online

27. 04. 2023. u 19:24

ZA mnoge navijače širom sveta fudbaleri milana su potpuno neočekivano u polufinalu Lige šampiona. Tamo će da se sudare sa večitim gradskim rivalom Interom i pobednik ovog duela će se se u velikom finalu zakazanom za 10. jun u Istanbulu sastati sa boljim iz dvomeča Real Madrid - Mančester siti.

ЗА ИБРУ НЕМА МЕДАЉА: Ако Милан освоји Лигу шампиона Швеђанин ће остати без одличја

Foto: AP

Međutim, ako kojim čudom Milan osvoji Ligu šampiona, zanimljivo je da među dobitnicima medalja namenjenih pobednicima neće biti jedne od glavih zvezda ovog kluba Zlata Ibrahimovića.

Legendarni Šveđanin je pre više od pola godine morao na operaciju kolena, a trener Stefano Pioli ga nije licencirao za Ligu šampiona.

Popularni Ibra je ove godine odigrao samo četiri utakmice za Milan i postigao je samo jedan gol.

Ugovor sa Milanom mu ističe na kraju sezone, ali je ovaj 41-godišnji as već najavio da nema nameru da uskoro okoča fudbalsku karijeru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba