VLAHOVIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO: Alegri ponizio Srbina, a sada otkrio i zašto

Novosti online

24. 04. 2023. u 09:36

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus 1:0 (0:0) u Torinu u derbiju 31. kola italijanske Serije A, a jedini gol na utakmici postigao je Đakomo Raspadori u 90+3. minutu.

ВЛАХОВИЋ ОВО НИЈЕ ЗАСЛУЖИО: Алегри понизио Србина, а сада открио и зашто

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, centralna tema posle meča je potez Masimilijana Alegrija da u 90. minutu uvede u igru Dušana Vlahovića umesto Arkadijuša Milika. Momak, koji je stigao kao najveća zvezda u Torino, polako gubi mesto u postavi Juventusa, ali ne samo to, već je počeo da ulazi u igru da ukrade vreme.

Čudan potez Alegrija, ako se uzme u obzir da "stara dama" nije imala aktivan rezultat, a još je interesantnije kako se trener Juventusa pravdao za ovaj potez. Praktično je ponizio Srbina.

- Milik je igrao dobro, a morao sam da odmorim Vlahovića posle utakmice u LE u četvrtak. Pritom, trebali su nam Kijeza i Di Marija koji su tehnički nadareniji igrači. Bila je to dobra utakmica, primili smo glup gol - rekao je Alegri i dodao:

- Mislim da su momci zaslužili pohvalu, jer su imali zaista dorbu sezonu. Čujem svakakve priče, a ljudi stvarno ništa ne znaju. To me nasmeje. Ovo je nadrealna situacija u kojoj smo momci i ja bili. Ovo je sezona koja će nam pomoći da napredujemo sledeće godine. Vratićemo se u vrh i borbu za Skudeto.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)