IVANOVIĆ ZA "NOVOSTI": Ne mislimo na Ligu šampiona, a Partizan će da se probudi!

N. Iljukić

23. 04. 2023. u 15:25

NISAM slavio gol protiv Partizana, jer sam u tom klubu proveo dve i po prelepe godine i zato što od malih nogu navijam za crno-bele!

ИВАНОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Не мислимо на Лигу шампиона, а Партизан ће да се пробуди!

FOTO: M. Vukadinović

Ovako je za "Novosti" svoju priču o pobedi u poslednjem kolu regularnog dela sezone (1:0) i voljom rasporeda, pred prvi meč u plej-ofu već večeras (18.30) na istom mestu, priču počeo napadač Čukaričkog Đorđe Ivanović. Ovaj sjajni 26-godišnji igrač je kao "plitak potok" pregazio i pretrčao Sinišu Saničanina u prvom minutu drugog poluvremena prekinute, pa nastavljene utakmice na Banovom brdu i, ispostavilo se, ovim golom doneo tri boda i treće mesto na tabeli "brđanima".  A Partizan poslao u zonu sumraka, nepoznatog i neizvesnog...

- Niko od igrača Čukaričkog ne razmišlja o činjenici da smo mi u stvari i na pragu kvalifikacija za Ligu šampiona. Jednostavno, mislimo samo na sledeću utakmicu. Spletom okolnosti, opet nam u goste dolazi Partizan. Vidi se da je moj bivši klub u krizi, ali oni će kad-tad da se probude. Mi želimo da ponovo iznenadimo i dođemo do bodova. "Parni valjak" je i dalje opasan. Malo mi smeta kada se u javnosti pomene kako je Partizan bio loš u četvrtak. Možda je preciznije da se kaže kako je Čukarički bio dobar u duelu sa Partizanom - iskren je Ivanović.

Kako li njemu i svima na Banovom brdu zvuči vrlo realna rečenica: Čukarički u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

- Napominjem da se niko u našoj svlačionici ne opterećuje tom verovatnoćom. Meni nekako uvek bude u glavi da sam ja na stadionu Čukaričkog svojevremeno igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Bilo je to pre dve godine, kada sam u dresu beloruskog Šahtjora iz Soligorska, odlukom UEFA, igrao sa mojim tadašnjim timom kvalifikacije za elitno takmičenje protiv bugarskog Ludogoreca - prisetio se Ivanović kroz osmeh.

Voda u ušima

VIŠE nego slikovito je Đorđe Ivanović opisao situaciju u svom bivšem klubu.

- Partizan je u krizi, to je više nego jasno. Što bi se reklo, igračima je voda u ušima, ali su svesni u kom klubu igraju i sigurno će da se vrate u pobednički kolosek. Voleo bih da to ne bude baš na meču s nama. S druge strane, i nama će da bude teško, jer je prilično retko da istog rivala pobedite dva puta u samo tri dana - kaže Ivanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave